Wat is de contributie ...

Contributie

Het lidmaatschap van Codac kost € 90,-  per jaar. De contributie zal  in 4 termijnen van €22,50 via een automatisch incasso worden geïncasseerd. Hieronder vind u het machtigingsformulier voor deze automatische incasso. 

Klik hier voor het machtigingsformulier >>

 

 

 

Bankgegevens

NL83RABO0360472192

t.b.v. Loopgroep Coevorden Dalen Combinatie.

Restitutie

Wij houden de contributie zo laag mogelijk. Daardoor is er geen restitutie mogelijk in geval van blessures, verhuizing, zwangerschap of andere redenen van niet mee kunnen trainen.

Verzekering

Deelname aan de looptrainingen geschiedt op eigen risico. Uitgangspunt is dat je (op dit moment) voldoende gezond bent om deel te nemen. Het verdient aanbeveling om bij twijfel overleg te hebben met je huisarts. Bij eventuele gezondheidsproblemen wordt aangeraden om de trainer/begeleiders hier over te informeren. CoDaC en/of trainer(s) kan (kunnen) op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld. Ook is het in de periode eind oktober t/m begin april verplicht om een veiligheidshesje te dragen. Het dragen van een hesje is voor je eigen veiligheid en je bent hiervoor zelf verantwoordelijk. Het niet dragen van een veiligheidshesje is een eigen keuze CoDaC en/of trainer(s) kan (kunnen) op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld . Kosten als gevolg van het niet dragen van een veiligheidshesje kunnen daarom ook niet op loopgroep Codac worden verhaald. 

"Loopgroep Codac is DE loopgroep voor Coevorden en Dalen waar gezelligheid en prestatie samen gaan"

Volg ons ook op social media