Wanneer kun je trainen …

Op de volgende avonden kun je bij loopgroep Codac komen trainen HARDLOPEN Maandag 19.00 – 20.15 uur Trainingslocatie de Wulp 7 Coevorden Woensdag 19.00 – 20.15 uur Trainingslocatie sportpark ‘t Grootveld Dalen (start achterop voetvelden 3 en 4, ingang recht tegenover clubgebouw duivenvereniging. Vanaf hier pad volgen tot achterop velden 3 en 4) SPORTIEF WANDELEN Woensdag 19.00 uur Start vanaf de parkeerplaats van sportpark ‘t Grootveld Dalen Zaterdag 9.00 uur Start vanaf de parkeerplaats van de Parkschool Coevorden De trainingen van CoDac op zowel maandag als woensdag zijn toegankelijk voor alle leden. Ben je nog geen lid ? Kom gerust eens een paar keer gratis met ons mee trainen en ervaar wat de (hard)loopsport voor jou betekent. Deelname is te allen tijde op eigen risico.

Duurlopen

Naast de reguliere trainingen is er ook de mogelijkheid om een duurloop met een groep te lopen. Je kunt bijvoorbeeld een duurloop lopen op de volgende tijden. Vrijdag: Om de 2 weken word er op vrijdagavond een duurloop gelopen. De start is op wisselende locaties. Iedereen is welkom ! Meer informatie bij Hennie Zaterdag: Geeser Bos. Starttijd 9.30uur vanaf de parkeerplaats aan de Tilweg (dorp uit, eerste parkeerplaats rechts in de haakse bocht). De langzaamste bepaald het tempo waardoor iedereen kan meelopen. Gemiddelde afstand is 11km. Heb je vragen ? Stuur even een berichtje aan Martijn 06-23371211 Zondag: Duurloop georganiseerd door Hennie. Wisselende afstanden, voor iedereen mee te lopen. Starttijd 9.00 uur vanaf de Reindersdijk 28 in Dalen. Voor de geplande afstanden, zie de kalender op deze site. Vragen ? Stuur even een berichtje aan Hennie 06-42666179.

Wie zijn onze trainers …

Trainer maandag: Rene Marissen   telefoon: 06-51273712 of marissenrene@gmail.com
 
Trainer woensdag: Hennie Lensink  
telefoon: 06-42666179 of h.lensink@planet.nl
Beide trainers zijn gediplomeerde trainers volgens de richtlijnen van de Atletiek Unie

PERSOONLIJK PROGRAMMA

Buiten de normale trainingen om bestaat er de mogelijkheid om persoonlijke  begeleiding een persoonlijk schema te krijgen met als doel je persoonlijke tijden te verbeteren. Als je daar belangstelling voor hebt en een bepaalde wedstrijd voor ogen hebt, meld je dan bij Hennie of bij Rene. Ze zullen in overleg met jou een persoonlijk schema opstellen