09 februari

BOERENKOOL MET WORSTTRAIL – 9 februari.

Wie kent het niet. Sommigen gaan 9 februari a.s. al voor de 18de keer aan de Boerenkool met worst. Maar niet voordat ze 5, 9 of 14 km hebben gewandeld of hard gelopen. Naast de bestaande route van 5 km met natuurlijk de pittige klimmetjes over de Rheezer Belten is er een 9 en 14 kilometerroute waarbij asfalt zoveel mogelijk wordt gemeden. Alle routes zijn voor zowel hardlopers als wandelaars met een redelijke conditie goed te lopen. Het betreft een recreatieve loop zonder wedstrijdelement. Wel is er een finishklok met eindtijd, maar geen registratie. Er is een verzorgingspost ingericht met chocolademelk en onze traditionele ‘sportdrank’. En bij de finish wacht u een heerlijk dampende winterse boerenkool met worstmaaltijd.

Starttijden hardlopers:
Start 14 km – 10.30 uur
Start 5 en 9 km – 11.00 uur

Wandelaars kunnen vanaf 9.00 uur op ieder gewenst tijdstip starten voor een tocht van 5, 9 of 14 km, maar zorg wel dat u op tijd terug bent, want vanaf 12.00 uur tot uiterlijk13.30 uur is er voor deelnemers die dit bij aanmelding aangeven, een Boerenkool met worstbuffet.

Aanmelden kan middels een mail met naam, woonplaats en afstand naar info@mmrun-events.nl . Geef in deze mail ook aan of u aan wilt schuiven voor het Boerenkoolbuffet. Inschrijfgeld inclusief of exclusief buffet is voor alle afstanden een tientje.

Locatie: Sprookjescamping De Vechstreek, Grote Beltenweg 17 in Rheeze (Hardenberg).

09 maart

Halve marathon van Haren

Eerst nog de feestdagen, dus misschien staat je hoofd nog niet naar sportieve doeleinden in 2019, maar toch alvast leuk om in je agenda te noteren:
Zaterdag 09 maart 2019: de 36e Halve Marathon van Haren!
Het wordt ongetwijfeld weer gezellig druk in en rond Haren. ATC75, de hardloopvereniging met loopgroepen in Haren, Vries en Eelde, verzorgt deze 36e editie van wat inmiddels een geweldige happening is geworden. Vanuit het hele land zullen fanatieke en recreatieve lopers diverse afstanden afleggen door Onnen, Appelbergen, Noordlaarderbos en Vijftig Bunder
Voorgaande jaren mochten we deelnemers uit vrijwel alle provincies,
alsmede van de Waddeneilanden, welkom heten. De voorinnschrijving is inmiddels geopend!
Voor uitgebreide informatie, inschrijfmogelijkheid, foto's om blij van te worden, 
trainingstips

www.atc75.nl

Voor een persoonlijke toptijd, parcourroutes van de verschillende, afstanden, uitslagen
www.halvemarathonvanharen.nl

En , tip: wacht niet te lang met twijfelen over deelname, want het
maximum aantal deelnemers wordt elk jaar met gemak bereikt!

** Check altijd de website van het evenement voor de exacte starttijden. De genoemde tijden op deze website zijn indicatief en kunnen afwijken !